Jest to praktyczne np. wtedy, gdy para młoda utworzyła album, ale podczas własnego wesela nie może zatwierdzać zdjęć / filmów, a wszystkie zdjęcia i filmy mają od razu pojawiać się w albumie. Tej funkcji należy używać tylko wtedy, gdy ma się zaufanie do gości.